Våra Kunder

Alla våra kunder är unika och vi är väl medvetna om att det är kunden som kan sin affärsidé och bäst känner sin verksamhet.

Vi lyssnar in vad kunden har för behov för att identifiera kundens önskade effekter. Tillsammans med kunden tar vi fram en plan där vi väger samman affärskrav, affärsrisk och mål för att få ut rätt effekter.

Vi är bra på att analysera, leda, genomföra, dokumentera och leverera ”ordning och reda”. I våra uppdrag har vi som ambition att överföra kompetens till kundens egna medarbetare.

Moneo välkomnar ny kund

Moneo välkomnar Accept försäkringsbolag (Publ). Moneo är stolta över att få bli Accepts nya internrevisionsfunktion. Accept jobbar med internetbaserade försäkringslösningar.

Moneo välkomnar ny kund

Moneo välkomnar Gar-Bo Försäkring . Moneo är ny internrevisionsfunktion för Gar-Bo, Sveriges ledande försäkringsbolag inom byggrelaterade försäkringar.

Moneo välkomnar ny kund

Moneo välkomnar Antiloop AB. Antiloop är en nystartad AIF-förvaltare. Vi är glada att Antiloop valt Moneo som funktion för internrevision. Antiloop har en multistrategihedgefond som kombinerar flera olika tillgångsklasser och tillvägagångssätt.